Home Over ons Onze kaart Onze traiteurdienst Menu's

Telefoon : 09 -231 61 61  - BE0898.799.723

Restaurant Vitelotte

Onze traiteurdienst voor de feestdagen

Bestellingen op 09.231.61.61


voor de kerstdagen ten laatste op maandag 19 december

voor oud en nieuw ten laatste op maandag 26 december


Dank u voor uw begrip


Prettige feestdagen !




 

Aperitiefhapjes


Borrelglaasje met gerookte zalm en forel

€4 per stuk

Tomaatje garnalen

€ 3 per stuk

Koekje met ham en paddenstoelen/kruiden

€ 3 per stuk

Soepen


Pompoensoep met gerookte paling

€12

per lit

Kreeftensoep

€ 19

per lit

Koude voorgerechten


Gekonfijte eend

chutney van gedroogde vruchten

€ 22 p.p.

Tartaar van verse tonijn

wakamé - wasabi

€ 20 p.p.

Warme voorgerechten


Vol-au-vent van fazant en kalfszwezerik

€ 22 p.p.

Scampi diabolique 6 stuks

€ 20 p.p.

Tongscharfilet gevuld met zalm en scampi

groene kruidensaus (min. 2 personen)

€ 23 p.p.

Hoofdgerechten



Filet van fazant

knolseldermousseline - witloof met spek - saus Fine Champagne (min. 2 personen)

€ 25 p.p.

Wildragout

appel en veenbessen - bospaddenstoelen - kroketten (mini. 2 personen)

€ 27 p.p.

Heilbotfilet

spitskool - aardappelpuree - schaaldierenjus                  (min. 2 personen)

€ 28 p.p.

Nagerechten


Parfait van citrusvruchten

€ 9 p.p.

Hazelnoot-chocolademousse                         

 gekonfijte sinaasappel (min. 2 personen)   

€ 9 p.p.

Zeevruchten op aanvraag


Kreeft en oesters op aanvraag              € dagprijs


Reservatie maken  Home