Home Over ons Onze kaart Menu's Contacteer ons

Restaurant Vitelotte

Onze kaart  

Omdat we uitsluitend werken met verse producten kunnen wij niet garanderen dat alles steeds voorradig is.


Dank u voor uw begrip




 

Soepen


Bisque van kreeft

€ 14

Venkelsoep met Pastis

€   8

Koude voorgerechten


Salade met gerookte eendenborst

vijgenvinaigrette - krokantje van rode biet

€ 20

Drie bereidingen van ganzenlever

€ 25

Warme voorgerechten


Zeeduivelnoot

groentensliertjes - kreeftensaus

€ 20

Snoekbaarsfilet

groentencouscous - garnalenjus

€ 23

Gebakken ganzenlever

perzik - natuur jus

€ 20

Hoofdgerechten


Filet van fazant - kweepeer - Fine Champagnesaus

€ 25

Roodpootpatrijs

spitskool - knolselder - paddenstoelen - wildsaus

€ 23

Wilde eend - cassis

€ 25

Haasfilet - herfstgroenten - civet saus

€ 30

Hertenfilet - herfstgroenten - wildsaus

€ 32

Tarbotfilet - witloof - grijze garnalen - mosterdsaus

€ 30

Nagerechten


Dessert van de chef

€ 10

Sabayon met verse vruchten en vanille ijs

€ 10

Dame Blanche

€ 10

Koffie’s


Irish Coffee

 € 10

French Coffee

 € 9

Jamaican Coffee

 € 10

Reservatie maken  Home 

Allergeneninformatie kan opgevraagd worden.

De samenstelling van onze producten kan wijzigen.