Soepen |
|
Soepje van groene asperges |
€ 10 |
Bisque van kreeft |
€ 16 |
Koude voorgerechten |
|
Terrine van varkenswangetjes |
€ 25 |
Nage van Sint- |
€ 30 |
Koud gerookte eendenborst slaatje - |
€ 25 |
Warme voorgerechten |
|
Koningsvisfilet - bloemkolenmousseline - |
€ 25 |
akreelfilet spinazie - |
€ 26 |
Gebakken ganzenlever gebakken appel - |
€ 25 |
Hoofdgerechten |
|
Kalfsnoot morilles - |
€ 30 |
Rundslende empereusaus |
€ 35 |
Gegrilde zalm prei - |
€ 30 |
Half duifje kalfszwezerik - |
€ 36 |
Nagerechten |
|
Dessert van de chef |
€ 10 |
Tarte tatin met vanille- |
€ 13 |
Dame Blanche - |
€ 10 |
Sabayon met fruit en vanille |
€ 12 |
Koffie’s |
‘ |
Irish Coffee |
€ 10 |
French Coffee |
€ 10 |
Jamaican Coffee |
€ 10 |