Home Over ons Onze kaart Menu's Contacteer ons

Restaurant Vitelotte

Onze kaart  

Omdat we uitsluitend werken met verse producten kunnen wij niet garanderen dat alles steeds voorradig is.


Dank u voor uw begrip




 

Soepen


Vissoep met rouille

€ 8

Bisque van kreeft

€ 15

Koude voorgerechten


Gelakt buikspek

gemarineerde groenten - granaatappel - pompelmoes - couscous

€ 25

Gegrilde Sint-Jacobsvruchten

kruidensalade - basilicumolie

€ 26

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten

€ 25

Warme voorgerechten


Snoekbaarsfilet

venkel - sausje van citroenverbena

€ 25

Zalm

risotto met truffel - mosseljus

€ 25

Gebakken ganzenlever

perzik - natuur jus

€ 23

Halve kreeft

paddenstoelen - mosterdsaus

€ 33

Hoofdgerechten


Patrijs

seizoensgroenten - Madeirasaus

€ 26

Kalfsnoot

groenten - rode wijnsaus

€ 30

Rundsfilet

met gebakken ganzenlever - Madeirasaus

€ 35

Kabeljauwhaas

prei - blanke botersaus

€ 30

Nagerechten


Dessert van de chef

€ 10

Sabayon met verse vruchten en vanille ijs

€ 12

Bavarois van mango en passievrucht

€ 10

Chocolade Moelleux met vanille ijs

€ 11

Koffie’s


Irish Coffee

 € 10

French Coffee

 € 10

Jamaican Coffee

 € 10

Reservatie maken  Home 

Allergeneninformatie kan opgevraagd worden.

De samenstelling van onze producten kan wijzigen.