Home Over ons Onze kaart Menu's Contacteer ons

Restaurant Vitelotte

Onze kaart  

Omdat we uitsluitend werken met verse producten kunnen wij niet garanderen dat alles steeds voorradig is.


Dank u voor uw begrip




 

Soepen


Bisque van kreeft

€ 14

Soep van courgettes met amandel

€   8

Koude voorgerechten


Terrine van gevogelte

spek - ganzenlever - granaatappel

€ 22

Creatie van gerookte kalkoenfilet

ganzenlever - vijgenbalsamiico

€ 22

Warme voorgerechten


Corvina

groenten - venkelsaus

€ 22

Kabeljauw met kruidenkorst

tarweparels - rouille

€ 23

Gebakken ganzenlever

groene asperges - truffelsaus

€ 20

Hoofdgerechten


Ibericofilet

Gevulde aardappel - rode wijnsaus

€ 26

Parelhoenfilet uit Anjou met kalfszwezerik

groenten - truffelsaus

€ 30

Gebakken kabeljauw

spinazie - mousselinesaus

€ 30

Nagerechten


Dessert van de chef

€ 10

Taartje van bladerdeeg

appel - vruchtencoulis - vanilleijs

€ 10

Chocolademoelleux

€ 10

Koffie’s


Irish Coffee

 € 9

French Coffee

 € 9

Jamaican Coffee

 € 10

Reservatie maken  Home