Home Over ons Onze kaart Menu's Contacteer ons

Restaurant Vitelotte

Onze kaart  

Omdat we uitsluitend werken met verse producten kunnen wij niet garanderen dat alles steeds voorradig is.


Dank u voor uw begrip




 

Soepen


Witloofsoep met grijze Noordzeegarnalen

€ 8

Bisque van kreeft

€ 15

Koude voorgerechten


Gemarineerde rode poon

pompoen - gelei biet - duindoornbes

€ 25

Gebakken schartongfilet

Kruidensalade - granaatappel - citrus

€ 26

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten

€ 25

Warme voorgerechten


Tongscharrolletjes

prei - prei olie - Champagnesaus

€ 25

Gemarineerde kabeljauw

bloemkool - aardpeer - chorizo

€ 26

Gebakken ganzenlever

witloof - sherrysaus

€ 23

Halve kreeft

paddenstoelen - mosterdsaus

€ 33

Hoofdgerechten


Everzwijnfilet

zoete aardappel - pastinaak - veenbessen - jeneverbessensaus

€ 26

Hertenrib

herfstgarnituur - veenbessen - pastinaakpuree

€ 35

Fazantfilet

witloof - Calvadossaus

€ 30

Hazenrugfilet

herfstgarnituur

€ 40

Roodbaars

prei - mousselinesaus

€ 25

Nagerechten


Dessert van de chef

€ 10

Sabayon met verse vruchten en vanille ijs

€ 12

Chocolade Moelleux met vanille ijs

€ 11

Koffie’s


Irish Coffee

 € 10

French Coffee

 € 10

Jamaican Coffee

 € 10

Reservatie maken  Home 

Allergeneninformatie kan opgevraagd worden.

De samenstelling van onze producten kan wijzigen.