Home Over ons Onze kaart Menu's Contacteer ons

Restaurant Vitelotte

Feestmenu

Bubbels met degustatiebordje


Carpaccio van zalm - Sint-Jacobsvruchten

veldsla - truffelvinaigrette


Pompoenroomsoep

rivierkreeftjes - pesto


Kabeljauwhaasje

venkel - zeekraal - amandelsaus

 

Filet van fazant

paddenstoelen - knolselder - kroket van pastinaak - sherrysaus


Huisbereide nagerechtjes van de chef


Koffie met gebakjes


Prijs per persoon voor menu, aperitief, wijnen en koffie inbegrepen  € 85

 Prijs per persoon exclusief dranken € 70

In samenspraak is een wijziging mogelijk

Menu enkel op reservatie  - aanvang om 19h00

Reservatie door storting van een voorschot na telefonische afspraak

en geldig vanaf ontvangst van het voorschot

Kerstavond 24 december 2019

Kerstdag 25 december 2019 (enkel ‘s middags)

Oudejaarsavond 31 december 2019

Nieuwjaarsdag 1 januari 2020 (enkel ‘s middags)


Reservatie maken  Home 

Bedrag voorschot 50 € per persoon op rek. nr. BE 22 3630 3400 8947